Drie CRQF rijders in de top tien

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Joe Maessen is aan een uitstekende motocross seizoen bezig. De Limburger werd in zowel Oldebroek als in Halle in alle vier de manches tweede en bezet ook in de tussenstand van het ONK, na vier van de zes te verrijden wedstrijden, de tweede plaats. Vlak voor de vierde wedstrijd in Halle moest Maessen een moeilijke keuze maken, want de CRQF rijder stond tot die tijd ook in het prestigieuze Duitse kampioenschap na vier wedstrijden op de uitstekende tweede plaats. Jan Hoogendoorn is een van Nederlands jonge talenten een laat in bijna iedere wedstrijd zien dat hij nog steeds een stijgende lijn te pakken heeft. In Oldebroek had Jan zijn dag niet een eindigde hij achter in het ruim dertig man tellende deelnemersveld. Een week later liet Hoogendoorn weer zien waartoe hij in staat is en werd met een dertiende en een elfde plaats keurig tiende. Daarmee zorgde hij er, samen met de fantastische tweede plaats van Joe Maessen en de negende plek van de Fransman Keveen Rochereau, voor dat voor het eerste in haar geschiedenis CRQF met drie rijders in de top- 10 eindigde op een ONK.

Jan Hoogendoorn, ONK Halle CRQF Quad 1 Jan Hoogendoorn, ONK Halle CRQF Quad Joe Maessen, ONK Halle CRQF Quad 1 Joe Maessen, ONK Halle CRQF Quad 2 Joe Maessen, ONK Halle CRQF Quad Keveen Rochereau, ONK Halle CRQF Quad 1 Keveen Rochereau, ONK Halle CRQF Quad

Photo’s: © DV Racing pics