BLOG

 

CRQF Quad persbericht 29-10

Het merk CRQF, de nieuwe standaard in Quadracing, heeft tijdens het eerste jaar van haar bestaan veel hoogtepunten gehad. Joe Maessen won bij zijn debuut in Oss de allereerste race van het merk CRQF. Dit seizoen was Maessen tijdens het gehele Open Nederlands Kampioenschap constant in de voorste gelederen te vinden. Maessen eindigde, na één heat gewonnen te hebben en tien tweede plaatsen en ondanks een vervelende polsblessure, in het ONK op een fraaie tweede plaats.

 

Onze jongeling, Jan Hoogendoorn, liet afgelopen seizoen vaak zien een groot talent in de Quad motocross. Hoogendoorn eindigde aan het begin van het seizoen meestal rond de vijftiende plaats. Gaandeweg het jaar verbeterde de jonge coureur zich telkens en aan het einde van het ONK was hij vaak in de top-10 te vinden. De CRQF’ s waren in hun debuutjaar niet alleen snel, ze bleken ook nog eens super betrouwbaar te zijn want zowel Joe Maessen als Jan Hoogendoorn reden zonder problemen alle wedstrijden uit.

 

Joe Maessen werd daarom aan het einde van het jaar door de KNMV uitgenodigd om Nederland, samen met Mike van Grinsven en Ingo te Vregelaar, te vertegenwoordigen in de Quad Motocross des Nations, het Europees kampioenschap voor landenteams dat in het Duitse Schwedt verreden werd. Ook nu weer succes want Maessen werd met het Nederlandse team voor de tweede keer in successie Europees kampioen. CRQF was met een stand aanwezig op deze prestigieuze wedstrijd en trok daar veel bekijks met de nieuwste Quad.

 

De Fransman Keveen Rochereau, die op een CRQF het Franse Beachcross kampioenschap rijdt, is zijn nieuwe seizoen ook goed begonnen. Tweevoudig kampioen Rochereau werd tijdens de eerste twee races tweede en vijfde en is nog volop in de strijd om de titel.

 

Op dit moment zijn we bij CRQF druk bezig de 2016 modellen op te bouwen die natuurlijk constant diverse updates zullen ondergaan. Stil staan is immer achteruit gang en wij bij CRQF willen altijd plankgas vooruit. Niet alleen de motoren worden bij ons constant verbeterd, ook onze website is weer up to date. Nieuw op www.crqfquad.com is de webshop waar U alle onderdelen en accessoires voor uw CRQF kunt bestellen.

 

Photo’s: © DV Racing pics